Tuotteet

L'Anza

L’Anza on yksi maailman johtavista hiustenhoitotuotteiden valmistajista, jolle ekologiset arvot ovat tärkeitä. Tuotekehitys on saanut inspiraationsa ainutlaatuisten korjaavien, suojaavien ja parantavien yhdisteiden nykyaikaisimmasta teknologiasta hiustuotteiden alalla. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että vaikka tuote kosteuttaisi tehokkaasti, säilyttää hius silti painottoman tunteen. L´anzan muotoilutuotteilla luot pehmeän luonnollisia ja kestäviä viimeistelyjä.

Goldwell StyleSign

Goldwell StyleSign on maailmalla arvostettu hiustuotesarja, jossa on nt uusi design. Teknologiaa on päivitetty ja koostumuksia paranneltu. Tehoja riittää vaativimpiinkin tyyleihin. Tästä sarjasta löytyy mm. meidän Keljon Hiushuonelaisten mielestä maailman paras hiuslakka!

Color Mask

Tehokkaasti hoitavat ja sävyttävät värihoitoaineet. Valikoimassa mm. kauniisiin viileän vaaleisiin sävyihin PEARL, SILVER ja VANILLA.

Color Mask Paint

Color mask paint on suoraväri, jolla saat tehokkaasti ylläpidettyä kirkkaita värejä. Saatavilla myös supersuloiset pastellit.

Color Mask sahmpoo

Väripigmenttejä sisältävä hellävarainen Color Mask Shampoo sopii erityisesti hiusvärin ylläpitoon. Shampoo vahvistaa ja lisää kiiltoa, sekä sisältää hiusväriä suojaavan UV-suojan.

System 4

Hiuspohjan hoito on yhtä tärkeää kuin hiusten hoito. System 4 Therapeutic Hair Spa -tuotteet on tarkoitettu erityisesti hiuspohjan hoitamiseen. Jos sinulla on siis ongelmia hiuspohjan rasvaisuuden, hilseilyn, kutinan tai kuivuuden kanssa, apu löytyy System 4:stä. Kokeile ja ihastu! Nämä tuotteet ovat kotimaisia, täysin tuoksuttomia, sekä dermatologisesti testattuja.

No Nothing

No Nothing Very Sensitive on laadukas ja tuoksuton hiustuotesarja, jolle on myönnetty arvostettu
ALLERGIATUNNUS.

Meiltä löydät No Nothingin muotoilutuotteet, mm. lämpösuojasuihkeen, jossa ihanan hienojakoinen
sumute, jolla saat helposti ja tasaisesti lämpösuojan levitettyä kauttaalleen kuivaan hiukseen ennen muotoiluraudan käyttöä.

Tuotteet eivät sisällä hajusteita, parabeeneja, eikä väriaineita.

Olaplex

Olaplex no.3 Hair Perfector
Ylläpitotuote kampaamossa tehdyn olaplex-käsittelyn jälkeen käytettäväksi.

KÄYTTÖ:
1. Levitä pestyihin, huolellisesti pyyhekuivattuihin hiuksiin. Anna vaikuttaa 10-20min.
2. Vaikutusajan päätyttyä huuhtele hiukset, pese shampoolla ja käytä lopuksi hoitoainetta.

Olaplex no.4 Bond Mainterance shampoo.
Olaplex no.5 Bond Mainterance hoitoaine.

Kaikki nämä kolme kotihoitotuotetta sisältävät patentoidun Bond Building Chemistry-koostumuksen, jossa vaikuttavana ainesosana on olaplex-salonkituotteista tuttu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Näillä tuotteilla saat siis jatkettua hiusten korjausta ja vahvistusta myös kampaamokäyntien välillä. Olaplexin tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille ja ne ovat sulfaatittomia, parabeenittomia, gluteenittomia ja vegaaneja.